La imatge del Cartell de Pasqua 2024. Duccio di Buoninsegna (ca. 1260-1318), Majestat (cimaci), "Aparició de Crist als apòstols amb les portes tancades". Museu Opera Metropolitans, Siena, Itàlia. Foto: Opera Metropolitana Siena/Scala, Florència.

Pasqua 2024. Cartell de Comunió i Alliberament

Les paraules del Papa Francesc i de don Giussani acompanyen aquest any l'"Aparició als apòstols amb les portes tancades" de Duccio di Buoninsegna. Online en format pdf i vídeo

Heus aquí què provoca la pasqua del Senyor: ens empeny a anar endavant, a sortir del sentit de derrota, a fer rodolar enllà la pedra dels sepulcres on molt sovint confinem l’esperança, a mirar amb confiança el futur, perquè Crist ha ressuscitat i ha canviat la direcció de la història.
Papa Francesc

L’esdeveniment cristià és Déu que entra a la vida de l’home i a la història. I jo soc cristià perquè Ell, Déu, és present entre nosaltres i ho serà cada dia fins a la fi del món. Aquell infant es fa gran, mor i ressuscita, i ressuscitant capgira la història irresistiblement, atraient cap a Ell la gent, la unitat de la qual constitueix el seu cos, cos misteriós, o poble de Déu.
Luigi Giussani