Giorgio Chevallard

«Va treballar sempre per portar Crist als homes»

L'1 de gener a Barcelona va morir de manera sobtada Giorgio Chevallard, després d'una vida dedicada «de manera incansable a la construcció de l'Església»

Estimats amics:
Ahir va traspassar de forma sobtada el nostre amic Giorgio Chevallard. Juntament amb la seva dona Rosi, Giorgio va arribar a Catalunya fa 40 anys provinent de Milà. Tots dos han dedicat la seva vida, de manera incansable, a la construcció de l’Església en la família, en el moviment i en nombroses iniciatives eclesials.

Aquest mateix diumenge, dia del seu 73 aniversari, Giorgio expressava davant dels seus amics la felicitat per la vida que el Senyor li havia regalat i l’agraïment per poder fer el que més li agradava: treballar per portar Crist als homes. Davant d’una notícia tan inesperada i dolorosa és bo reprendre el que ens recorda el Papa Francesc al manifest de Nadal de Comunió i Alliberament: «La fe en el Fill de Déu fet home en Jesús de Natzaret no ens separa de la realitat, sinó que ens permet de captar-ne el significat profund, proporciona una nova manera de veure».

Des de la fe en Crist estem profundament agraïts per la vida de Giorgio Chevallard, que ha testimoniat a la terra catalana, que tant estimava, i a la resta del món que Crist, Déu fet home, era l’objecte suprem del seu amor.
Us convidem a demanar per ell, i acompanyem Rosi i els seus fills amb la nostra pregària i afecte.
La diaconia de Comunió i Alliberament