Carta de Prosperi després de l'audiència privada amb el Papa

El divendres 13 de gener, el sant Pare va rebre el President de la Fraternitat de CL. Heus aquí el missatge a tot el moviment
Davide Prosperi

Benvolguts amics:

Comparteixo amb vosaltres la joia d’haver estat rebut en una audiència privada amb el Papa Francesc, el passat divendres 13 de gener.
Vaig poder explicar-li el recorregut que hem fet els darrers mesos després de l’audiència a la plaça de Sant Pere, encara ben present en el nostre record. El Sant Pare ha expressat la seva estima pel nostre moviment, tot recordant especialment la seva primera trobada amb el P. Francesco Ricci i com ja aleshores s’havia entusiasmat amb la lectura dels escrits del Mn. Giussani. Va comprendre que es tractava d'una «espiritualitat per al nostre temps». També va afegir que valora molt el treball que hem emprès amb el contingut del seu discurs i ens convida a continuar per aquest camí, tot oferint-se ell mateix a acompanyar-nos.
També el vaig informar de la iniciativa que durem a terme a Roma el 20 de gener a favor de la pau a Ucraïna, juntament amb Mons. Paul Richard Gallagher i el director d'Avvenire, Marco Tarquinio. En aquest sentit, com ja ens va dir el 15 d'octubre, va reiterar que comptava molt amb el nostre ajut per estendre la seva «profecia per la pau».

Finalment, el Papa ens demana que continuem pregant per ell i per la seva missió.
Us agraeixo de tot cor la vostra amistat i us saludo afectuosament.

Davide Prosperi