Que aquesta santa inquietud profètica i missionera es mantingui viva en els vostres cors

L’imprès de l'audiència del Sant Pare Francesc a CL en motiu del centenari del naixement de Mn. Luigi Giussani (15 d'octubre del 2022, Plaça de Sant Pere)

Estem reunits aquí per commemorar el centenari del naixement de Monsenyor Luigi Giussani. I ho fem amb gratitud de l'ànima, com la que hem sentit en escoltar a Rose i Hassina. Expresso el meu agraïment personal pel bé que el P. Giussani m'ha fet com a sacerdot gràcies a la meditació d’alguns llibres seus que em van arribar a les mans quan era un jove sacerdot. I també ho faig com a Pastor universal per tot allò que ha sabut sembrar i irradiar arreu per al bé de l'Església. ¿I com podrien aquells que havien estat els seus amics, els seus fills i els seus deixebles, no recordar-lo amb commovedora gratitud? Gràcies a la seva paternitat sacerdotal apassionada per comunicar Crist, aquests fills seus han crescut en la fe, vivint-la com un do que dona sentit, amplitud humana i esperança a la vida.

Descarrega’t l'imprès en PDF