Papa Francesc (©Vatican Media/Catholic Press Photo)

EL PAPA: "EL ROSARI, CONTRA LA BOGERIA DE LA GUERRA"

"Preguem pels líders de les nacions, perquè mai no perdin el contacte amb el poble, que vol la pau i sap prou bé que les armes no la porten mai". Les paraules de Francesc al Regina Caeli
Papa Francesc

Tot just ara, molts fidels es reuneixen al voltant del venerat quadre de la Mare de Déu al Santuari de Pompeia (Itàlia), per pregar-li amb les paraules que van sorgir del cor del beat Bàrtolo Longo. Agenollat espiritualment davant la Mare de Déu, li confio l'ardent desig de pau de molts pobles que en diverses parts del món pateixen la tragèdia sense sentit de la guerra. A la santa Mare de Déu li encomano especialment els sofriments i les llàgrimes del poble ucraïnès. Davant la bogeria de la guerra, continuem pregant el Rosari per la pau cada dia. I preguem pels líders de les nacions, perquè mai no perdin el contacte amb el poble, que vol la pau i sap prou bé que les armes no la porten, mai...

Llegeix les paraules del sant Pare a la pàgina web de la Santa Seu