Via Crucis amb els universitaris de CL durant la Setmana Santa. San Leo (Itàlia), 1976 © Fraternità di CL

Pasqua 2022. El vídeo del cartell de CL.

Les paraules del Papa i de Mn. Giussani acompanyades per una imatge del Via Crucis del 1976 amb els universitaris de CL, encapçalats pel seu fundador.

La seva resurrecció no és quelcom del passat; comporta una força de vida que ha penetrat el món. On sembla que tot ha mort, arreu tornen a aparèixer els brots de la
resurrecció. És una força imparable. És clar que moltes vegades sembla que Déu no existís: veiem injustícies, maldats, indiferències i crueltats que no cedeixen. Però també és cert que enmig de la foscor sempre comença a brollar quelcom nou, que tard o d'hora produeix un fruit. En un camp arrasat torna a aparèixer la vida, tossuda i invencible.
Papa Francesc

És la vida de la meva vida, Crist. En Ell s’aplega tot el que voldria, tot el que cerco, tot el que sacrifico i tot allò que es desenvolupa en mi per l'amor d’aquells qui m’ha posat al costat. [...] Crist és un home com qualsevol altre que visqué fa dos mil anys, però que, en ressuscitar d'entre els morts, pel poder del Misteri que habitava en ell i del qual participava per naturalesa, ens investeix de si mateix dia rere dia, hora rere hora, en cada acte.
Luigi Giussani