AL·LOCUCIÓ DE DAVIDE PROSPERI AL MOVIMENT

El text de l'al·locució del president ad interim de la Fraternitat de CL, dilluns 29 de novembre
Davide Prosperi

Bona tarda a tothom. En primer lloc, gràcies per la vostra participació aquest vespre, malgrat haver-vos avisat amb tan poca antelació. També us agraeixo la paciència amb la qual heu esperat algun aclariment sobre les previsions de la guia del nostre moviment després de la notícia de la dimissió de Mn. Julián.

Us asseguro que el meu agraïment a cadascun de vosaltres no és un formalisme. Estic profundament convençut que l'actitud respectuosa, carregada d’una mirada plena d’esperança, que he copsat en tants de vosaltres aquestes setmanes, és un fruit preciós de l'educació en la fe que hem rebut en aquesta companyia.

Acabem de cantar «És bell el camí per a qui camina...» (C. Chieffo, «La strada», a Cancionero, Comunión y Liberación 2004, p. 340). Seguim, doncs, caminant sense aturar-nos: el camí és bell i segur, no hem de témer res perquè, diu el Senyor, "seré amb tu, t’he posat una mà al cor" (C. Chieffo, «Canzone dell’ideale (Parsifal)», a Cancionero, op. cit., p. 326). Això se m’ha fet evident de seguida per l’allau de missatges i cartes que m’han arribat aquest cap de setmana en resposta a la carta que us vaig escriure dissabte al vespre. Aquest ja és el primer testimoni que estem fent camí, i que l’estem fent plegats. Moltes gràcies, de veritat.

Us he proposat una breu reunió per compartir amb vosaltres les decisions que afecten la vida del moviment en aquesta delicada etapa de la nostra història.
Us faig partícips, doncs, del fruit del diàleg que vam mantenir dijous, 25 de novembre, amb el cardenal Kevin Farrell, Prefecte del Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida, tot fent referència sintèticament al contingut de la carta que us vaig adreçar dissabte passat. (...)Descarrega el pdf o l’ePub amb el text íntegre