EL HUELLAS D'ABRIL ESTÀ PENJAT ONLINE GRATUÏTAMENT

La primera secció està dedicada a la vida en aquest temps de Covid19. La portada és el manifest de Pasqua. L’editorial, la carta de Carrón. Amb una pregunta que planteja un treball: «Què ens allibera del no-res?».

A la portada hi trobem el manifest de Pasqua, amb aquell intercanvi de mirades entre Jesús i els infants que diu molt, ho diu gairebé tot, sobre allò que necessitem avui per viure. També l’hem adjuntat a la revista, per fer-lo arribar així a qui no pugui obtenir-lo pels canals habituals, aquests dies bloquejats per l’emergència.

Atès que la situació actual també té un fort impacte per a la revista (la impressió, la realització i els enviaments s’han endarrerit: demanem paciència sobretot als subscriptors), hem decidit publicar el Huellas d’abril de forma immediata i gratuïta per a tothom. Podeu gaudir-lo en línia aquí.

L’editorial és la carta de Julián Carrón que va adreçar al moviment de CL la setmana passada, amb una pregunta per plantejar un treball personal, ara més urgent que mai: «Què ens allibera del no-res?». El centre de la revista està dedicat, per descomptat, a l’emergència del coronavirus, amb reflexions, històries i testimonis. I també, als descobriments que ha generat el treball de l’escola de comunitat.

Juntament amb la feina que veieu al web, dia a dia, aquesta publicació oberta de la revista Huellas és la nostra contribució al «camí per fer créixer la certesa, aquella “esperança fonamentada” que necessitem per viure plenament en aquestes circumstàncies», tal com suggereix la carta de Carrón. Bona lectura i bon camí.