CONSAGRACIÓ D’ESPANYA I PORTUGAL A L’IMMACULAT COR DE MARIA

Les Conferències Episcopals d’Espanya i Portugal s’uneixen el dimecres 25 de març en la pregària del rosari per a tots els afectats pel coronavirus, que acabarà amb la consagració de la península ibèrica i les illes.

La Conferència Episcopal Espanyola s'ha unit a la convocatòria de la Conferència Episcopal de Portugal per a la pregària del Rosari que tindrà lloc el proper dimecres dia 25 de març, Solemnitat de l'Anunciació del Senyor, a Fàtima a les 19.30h per les víctimes del coronavirus, els seus familiars, personal sanitari, etcètera. L'acte serà presidit pel bisbe de Fàtima, Card. António dos Santos Marto, vicepresident de la Conferència Episcopal de Portugal.

Acabada la pregària del Sant Rosari, el cardenal bisbe de Fàtima realitzarà la consagració de tota la península Ibèrica, Espanya i Portugal, i les seves respectives illes al Sagrat Cor de Jesús i a l'Immaculat Cor de Maria, al qual es té una devoció arrelada en tantes diòcesis.

En una carta, el president de la CEE, Mons. Joan Josep Omella, convida a tots a «seguir aquest acte des de les nostres llars -està prevista la seva retransmissió en directe a través de la cadena COPE i 13TV-, posant-nos tots sota la protecció de la Mare de Déu de Fàtima a la qual tanta devoció hi ha en les nostres comunitats cristianes».

Conferència Episcopal Espanyola