LA CARTA DE JULIÁN CARRÓN AL MOVIMENT

Els gestos previstos per aquest període se suspenen per l'emergència. Però, «res no impedeix que continuem el nostre camí per seguir creixent en certesa:: "Què ens arrenca del nostre no-res?»
Julián Carrón

Estimats amics:

Tot i que no existeix encara cap disposició de les autoritats pel que fa al proper mes d'abril, l'actual emergència sanitària i els problemes relatius a l'organització dels nostres gestos ens obliguen a anul·lar les trobades habituals d'aquesta època de l’any: els Exercicis de la Fraternitat, els Exercicis dels treballadors, el Tridu Pasqual dels Batxillers, els actes de la Setmana Santa del CLU, els Via Crucis i l'Escola de comunitat de l'1 d'abril.

Aquesta decisió, imposada per la situació d'emergència que estem vivint, no fa que desaparegui la presència insidiosa del coronavirus entre nosaltres ni atenua la provocació que representa; no ens permet mirar cap a una altra banda, com si no ens pertoqués. Ho vulguem o no, ens afecta a tots. I compartim amb tothom la mateixa pregunta: ¿com a homes, com podem afrontar aquesta circumstància? (...)